آئین ازدواج 53 زوج از فرزندان پایور و بازنشسته ارتش منطقه اصفهان برگزار شد
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش دفاعپرس از اصفهان، آئین ازدواج تعداد 53 زوج جوان از فرزندان کارکنان پایور و فرزندان بازنشستگان یگانهای ارتش مستقر در منطقه اصفهان ستای اجرای طرح لبیک 21 یا امام خامنه ای عزیز با عنوان پیوند آسمانی با حمایتهای مادی و معنوی فرمانده نیروی زمینی محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
امیر سرتیپ دوم «محسن کرمی» ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان یزد و چهارمحال و بختیاری در این مراسم، اظهار داشت: ازدواج آسان یکی از تاکیدات و سبکهای اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است که باید به این مهم بخصوص توسط خانواده ها توجه ویژه شود.
وی همچنین افزود: طرح «پیوندهای آسمانی» در راستای تحقق ازدواج آسان که از تأکیدات مقام معظم رهبری است درقالب طرح لبیک 21 در حال اجرا می باشد.
امیر کرمی افزود: برگزاری مراسمهای ازدواج به صورت ساده،گروهی و آسان یکی از بهترین روشهای تشویق و ترغیب جوانان به امر مقدس و سنت نبوی ازدواج در جامعه است
وی ادامه داد: ازدواج به موقع و آسان اولین راه استحکام بنیان خانواده است و محبتورزی ،مودت و تلاش مشترک از عوامل مهم تاثیر گذار در زندگی مشترک است.
ارشد ارتش در منطقه اصفهان همچنین اضافه کرد: امروز ما با دشمنان انقلاب اسلامی در یک جنگ ترکیبی قرار داریم که بخشی از آن شناختی هست که دشمن در آن با ابزار رسانه و فضای مجازی در حال تولید محتوا برای اشغال و هدایت ذهنها،تغییر باورها و اعتقادات است.
امیر کرمی در پایان هدف از برگزاری از برگزاری طرح های لبیک افزایش انگیزه و روحیه نشاط و شادابی در بین کارکنان و خانواده ها و درنتیجه افزایش آمادگی رزمی نیروهای مسلح دانستند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/942478/